O Kλινικός Διαιτολόγος Νικόλαος Παπασπανός προτείνει κουλούρι με ταχίνι και μέλι για να σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Το κουλούρι αποτελεί πηγή υδατανθράκων, του βασικού «καυσίμου» του οργανισμού.


Η παρουσία του σουσαμιού, σε συνδυασμό με το ταχίνι που αποτελεί προϊόν του, δίνει στον οργανισμό μονοακόρεαστα λιπαρά οξέα, που συμβάλουν στην καλή υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος, καθώς επίσης αρκετά αμινοξέα, αλλά και μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο, ψευδάργυρο, κάλιο και σελήνιο. Η προσθήκη μελιού στο συγκεκριμένο σνακ, ενισχύει την περιεκτικότητά του σε υδατάνθρακες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη C, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Δεν χαρακτηρίζεται άλλωστε άδικα το μέλι ως «χρυσάφι της διατροφής»

Παπασπανός Νικόλαος
Κλινικός, Αθλητικός Διαιτολόγος
Πτυχ Χαροκοπείου Παν/μίου Αθηνών
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Μητροπόλεως 77 Θεσ/νικη Τηλ.2310226989
Ελ. Βενιζέλου 2 Κοζάνη Τηλ.24610-24226

www.diettips.gr[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]