Για μία ακόμη χρονιά ο “Μίλτος” επιβραβεύει τους εισακτέους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Mέσα σε κλίμα χαράς και στα πλαίσια συνεχούς στήριξης της μεγάλης “οικογένειας” των Ζαχαροπλαστείων Μίλτος η διεύθυνση της εταιρείας συνεχάρη για ακόμη μία χρονιά τους
Ο Μίλτος επιβραβεύει τα παιδιά των “παιδιών” του.
[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Και φέτος στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης των εργαζομένων τα ζαχαροπλαστεία Μίλτος βράβευσαν τον εισακτέο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
O Mίλτος βραβεύτηκε από τα παιδιά που αξίζουν όλα τα βραβεία του κόσμου!
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η «Βραδιά του Ευχαριστώ» από τoν Οργανισμό Make–A–Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μια βραδιά με πρωταγωνιστές τα παιδιά!
O Kλινικός Διαιτολόγος Νικόλαος Παπασπανός προτείνει κουλούρι με ταχίνι και μέλι για να σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι!
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Το κουλούρι αποτελεί πηγή υδατανθράκων, του βασικού «καυσίμου» του οργανισμού.
Ο Κλινικός Διαιτολόγος Νικόλαος Παπασπανός προτείνει στραγγιστό γιαούρτι 2% σε 4 γευστικούς συνδυασμούς
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Αποτελεί μια από τις σημαντικότερες πηγές ασβεστίου για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Ο Κλινικός Διαιτολόγος Νικόλαος Παπασπανός προτείνει τορτίγια με κοτόπουλο για ένα πλήρες γεύμα!
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Η τορτίγια αποτελεί πλούσια πηγή υδατανθράκων, του βασικού «καυσίμου» του οργανισμού.