

Διατροφική ανάλυση της προϊοντικής σειράς #lifehabits από τον Κλινικό Διαιτολόγο Νικόλαο Παπασπανό
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ο Κλινικός Διαιτολόγος Νικόλαος Παπασπανός μας συστήνει σολομό με άγριο ρύζι για την πρόσληψη ω-3 λιπαρών οξέων και φυτικών ινών.
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ο σολομός είναι ένα λιπαρό ψάρι, το οποίο όμως περιέχει πολύ μικρή ποσότητα κορεσμένων λιπαρών οξέων.

Βράβευση εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τα ζαχαροπλαστεία Μίλτος
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης προς τους εργαζομένους των ζαχαροπλαστείων “Μίλτος” η διεύθυνση της εταιρείας βράβευσε και συνεχάρη εισακτέους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε μία ιδιαίτερη

Ο Νικόλαος Παπασπανός μας παρουσιάζει τα οφέλη της σαλάτας στον οργανισμό μας
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Τα λαχανικά αποτελούν καλή πηγή φυτικών ινών και είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Αιμοδοσία στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας από το Νοσοκομείο του Άγιου Παύλου.

Νικητές διαγωνισμού “Μίλτος, για κάθε στιγμή!”
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ο διαγωνισμός έληξε και εδώ μπορείτε να δείτε αν είστε ένας από τους 50 νικητές, που κερδίζουν από μία δωροεπιταγή των 20€ σε προϊόντα Μίλτος!
