Ο Κλινικός Διαιτολόγος Νικόλαος Παπασπανός μας συστήνει σολομό με άγριο ρύζι για την πρόσληψη ω-3 λιπαρών οξέων και φυτικών ινών.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ο σολομός είναι ένα λιπαρό ψάρι, το οποίο όμως περιέχει πολύ μικρή ποσότητα κορεσμένων λιπαρών οξέων.

Read More »

Βράβευση εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τα ζαχαροπλαστεία Μίλτος

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης προς τους εργαζομένους των ζαχαροπλαστείων “Μίλτος” η διεύθυνση της εταιρείας βράβευσε και συνεχάρη εισακτέους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε μία ιδιαίτερη

Read More »