Νέο κατάστημα «Μίλτος» στην ανατολική Θεσσαλονίκη!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Την Tετάρτη 9 Μαΐου, στις 19.00 η εταιρία Ζαχαροπλαστείων & Catering «ΜΙΛΤΟΣ Α.Ε.» εγκαινιάζει ένα νέο κατάστημα στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως 10Α. Δημιουργεί έναν αναβαθμισμένο χώρο για τον καταναλωτή, παρέχοντας μία πλούσια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, πάντα με τη φροντίδα και την ποιότητα «ΜΙΛΤΟΣ».

Η εταιρεία, αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις του σύγχρονου και γρήγορου τρόπου ζωής, προχώρησε στη μετεγκατάσταση του καταστήματος της Κηφισιάς, βελτιώνοντας σημαντικά τη λειτουργία του και διπλασιάζοντας τις θέσεις εργασίας. Έτσι, πετυχαίνει να κάνει το δίκτυό της ακόμη πιο προσιτό στο ευρύ κοινό και να ενισχύσει σημαντικά την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη.

Με αγάπη για τις καλές πρώτες ύλες, καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων και εμπειρία 40 χρόνων, η εταιρεία «ΜΙΛΤΟΣ» συνεχίζει να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές, καλύπτοντας ταυτόχρονα όλα τα γούστα και τις ανάγκες του καταναλωτή, κάθε στιγμή της ημέρας.[/vc_column_text][TS_VCSC_Image_Full type=”slideshow” slide_images=”11014,11010″ slide_height=”500″ slide_switch=”2050″][/vc_column][/vc_row]